ŠTA JE OVO ČOVEČE? Marina napravila ŠOK PROMENU: Crvena boja je NJENA, bukvalno ŽIVA VATRA
Marina Stankić, Foto: Privatna arhiva

bomba

ŠTA JE OVO ČOVEČE? Marina napravila ŠOK PROMENU: Crvena boja je NJENA, bukvalno ŽIVA VATRA

Da reč "vatra" dobro ide uz nju govore i njene najnovije fotografije koje je uradila sa profesionalcem, Dejanom Milićevićem.

Objavljeno:

Nekadašnja takmičarka najpopularnije muzičke emisije "Zvezde Granda", Marina Stankić, očarala je publiku zanimljivom bojom glasa, kao i velikim talentom. U jednom periodu je bila i plavuša, a onda je rešila da se vrati u prirodnu nijansu - ponovo je postala vatrena brineta. Da reč "vatra" dobro ide uz nju govore i njene najnovije fotografije koje je uradila sa profesionalcem, Dejanom Milićevićem.

Marina je na sebi imala sve crveno - sako, košulju i suknju, ali i crveni karmin, te je sada još jasnije zašto uz nju toliko dobro ide reč "vatra". Za šta se Marina fotografisala još uvek nije rečeno, a jedno je sigurno - pevačica nikad bolje nije izgledala.

Podsetimo, Marina je jedna od najtraženijih pevačica budući da je narod voli i često traže da ima peva privatna veselja. Nedavno je za Espreso progovorila o tome kako peva kada nije raspoložena.

- Svakog ko vas anagžuje za privatnu proslavu, kafanu ili klub ne treba da zanima da li ste vi raspoloženi tog dana ili ne ili na koju ste nogu ustali. Posao me je naučio da se nosim sa svim situacijama i za sada mislim da jako dobro balansiram, a i da umem da prikrijem ako mi nije dan. Mada kada radiš posao koji voliš, nema mesta neraspoloženju - rekla je Marina za Espreso početkom 2024. godine

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.